Vuxen poäng!

Mycket har hänt denna helg, varit till mor på kalas. Hjälpt far att dra upp båten. Varigt hos svärföräldrarna och hälsat på. Men vuxenpoängen ligger ju i hemgjord lingonsylt, hemgjord äppelmos :). Testade lingonsylten idag till köttfärslimpa och potatis, och den var jätte god :). Inte illa va :).

Svamptur!

Jaha då var min sista förmiddag jobbad på cloetta. Känns jätteskönt, det märks att dom har lite problem att fylla igen min plats.... Det är mycket disskutioner... Så lite har man väl varigt till nytta iaf :P. Sen så har andra kollegor också jobb på g och det känns jättekul. Förstår ju dom med att dom bara vill bort. Sen efter jobbet så gick jag en sväng till skogen coh hittade ett kanon ställe, ett sådandär som man bara drömmer om, helt gult på ca en kvadratmeter :). tog nog nästan en kvart att plocka bara där :). Så efter en timma i skogen så vände jag hem igen. Och efter ca två timmars rensning så gick jag till grannarna med resten :P. orkade verkligen inte och sen så skulle vi ju en sväng till Markus med så var ju lite sena till det med. Så ca 4 liter rensat blev det, så en liter fick grannarna och sen blev det väl ca 1-1,5 liter förvält :). Fattar nästan inte hur jäkla mycket svamp det är i skogen. måste väl nästan vara ett rekordår, jag har ju plockat minst 3 liter svamp varje gång jag är ute och man ser ju nästan alltid andra som plockar svamp med. Och sen läste jag någon stans att bara typ 25% av alla kantareller hittas... Det är MÅNGA kantarellmackor som går till spillo :P.

Ja en obligatorisk sväng på marknaden i Ljungsbro blev det med, köpte lite korv :P. Chilikryddad vildsvinskorv som är så god :):):).  Sen köpte vi Pizza och gick till markus och käkade den, sen lite musik o sång och sen så åkte vi hem ganska snart, var jätte trött så både jag och lollo som hade hållt på hela dagen låg och sov vid halv elva igår... börjar nog bli gammla :P. Nää nu ska vi åka och gratta min mamma som fyllde år i veckan. Hittat en jätte fin precent som jag tror hon kommer att gilla. Men jag skriver inte vad då jag vet att hon sitter här ibland och läser... :P hej hopp

2hjuls problem :P

Jaha punka på framhjulet till cykeln i morse, så jag fick ta den andra cykeln. ja den med hjälpmotor. Eller som andra kallar den motorcykel :P. Men då var batteriet slut i den så antingen är generatorn dålig eller så är batteriet dåligt... Hur som helst så går det ju skapligt att rulla igång den så det fick jag göra. Får se om jag forskar något i det hela sen. byebye

Det blev en svamptur, Och jag var inte själv...

MM åkte ut en sväng igår för att kolla lite om det hade vuxit till sig. På väg ut så såg jag en bil som stod parkerad vid vägkanten, men jag kollade där iaf. Efter ett litet tag så fick jag syn på två personer som också gick o plockade lite. Och bara några minuter senare så kom det en till bil med två personer som skulle plocka lite svamp. Så vi var 5 stycken där och gick omkring... hehe kanske var ett bra ställe :P. Men det gick väl sisådär, var ute lite mer än 2 timmar och plockade en 3-4 liter...  När svampen väl var rensad och förväld så tänkte jag kolla lite hur mycket svamp som jag och lollo har plockat nu under sommaren... till min stora förvåning så är det nog närmare 50 LITER :S. måste vara kul i skogen med andra ord :P.  hej hopp

Några veckor sedan sist igen...

Ja som sakt, har jobbats massor, först en nattvecka och sen en kvällsvecka och som om det inte vore nog så har jag haft jouren på jobbet med... Förra lördagen så var lollo och jag på hennes släktträff. jätte kul att få vara med och träffa hennes släkt. Det var verkligen många människor där, 102 stycken om jag inte minns fel:). Så typ 100 hanskakningar och 100 repeditioner senare av sitt namn så var vi där :).

Sen plockade jag en del svamp förra veckan, blev nog närmare 10 liter tror jag :).  blir nog en sväng idag eller imorgon med.

Sen har jag varigt på en till anställnings  intervju som jag själv tyckte gick jätte bra. Och med en del GODA referenser så har jag dom att tacka att jag var och sa upp mig igår på mitt nuvarande företag. Så om 2 veckor så börjar jag jobba på ett företag som heter TitanX. Där så ska jag jobba som servicetekniker precis som jag har gjort på ABB. Känns så skönt att man har framtiden tryggad igen :). SÅ mycket har det hänt dom senaste två veckorna.

Ha det bra så ses vi senare i bloggaras värld :P

Sista onsdagen på semestern!

Ja idag har det varigt en bra dag... förutom morgonen då Zigge Mops var på bushumör och skulle ligga under täcket hos mig, han stångade mig så det gjorde ont innan jag lät han ligga där. Väl under täcket så var det väl för varmt så då gick han ut och la sig o flämtade på golvet nedanför... :S. Sen blev det en sväng i skogen efter det gula guldet men ack så torrt det är i skogarna. Hittar ju inte så bra än här heller så man får ju traska en del för det... Men skam den som ger sig :P. Sen blev det lite käk hemma och sen en sväng till Norrköping för att gå på bio med mor och far samt min morbror och hans fru. Vi såg Sommaren med Göran. Jätte bra film, skrattade massor till det så den kan jag rekomendera. Sen lite käk på en av Norrköpingsresturangerna som jag inte kommer ihåg namnet på, men gott var det och nu så är vi hemma igen och lite sådär lagom trötta. höres

Semestertider!

Ja kan ju inte förklara det bättre än så, är semester och sitter inte alls lika mycket vid datorn som innan. Har varigt mycket hemma med att fixa så det har tagit sin lilla tid. Hänt sedan sist då!, jo alldelles för mycket för att komma ihåg och uppdatera om. Ledin i berg med fest, grönalunds tur, Karibisk afton i mon, lite hundvakt, pappas födelsedag, inflyttningsfest här, massa svampturer och idag så har jag och lollo åkt till Klädhuset i Falerum och skönero köttaffär samt klädladan i gusum. Det blev ingen billig resa må jag säga, och jag skyller inget på lollo. Det var jag som var shoppingtokig... :P.

Med andra ord en dag som inte är bra att åka och handla på :P.

Vi lunchade eller ja middag, :P tog vi i viken med vattnet som utsikt. Jätte mysigt ställe. Nu så sitter vi och väntar på att våran ved som vi beställt ska komma. Närmare 10 kbm :S, som ska in under tak och travas. Så i morgon blir det nog inga uppdateringar på bloggen :P.

Måste även tacka för de fina presenterna som våra vänner kom med i lördags och inte att glömma de goda Muffinsarna som Anna hade bakat. Synd bara att många var upptagna i lördags så vi blev faktiskt bara typ halva skaran. Men så är det ibland. Men vi hade en trevlig kväll med gitarr spel, kubb, korvgrillning med fika och till avslutning så spelade vi BUZZ :). jätte kul när man är några som tävlar.

Sen blev vi inbjudna till båtvägen på lördag, får se hur vi gör :).

Ha det bra, hej hopp


RSS 2.0